Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę wejść na serwer

MocheR19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam mały problem a właściwie to mój kuzyn go ma. A więc gramy sobie na kontach trial na razie puki nie ma kasy na kupno konta no i wiadomo wchodzimy na serwer mi się ładuje ładnie pojawiam się w grze no i czekam na niego, jemu się ładuje ma ekran ładowania ten czerwony pasek, jak się już załaduje to wyłącza się muzyka, pojawia się w grze i od razu łapie laga i po 5 sekundach go wywala do menu i pisze że rozłączono z serwerem :x Ktoś wie co z tym zrobić ? Proszę o POMOC! :)

Pomogłem ? Daj Like !

Moje Tematy:

Opublikowano

UP Próbowaliśmy nadal nie działa :c Dalej Proszę O Pomoc! PS: Takie jeszcze jedno pytanie, Myślicie że kupienie pełnej wersji coś da? :)

Według mnie nie.

ISS Trial jest grą dla testu i odwzorowuje działanie pełnej gry.

Lepiej niech kolega jej nie kupuje, dopóki nie uda się tego naprawić.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Dokładnie bo konta więc jak kupisz płatną wersje to tylko zmienia się konto a nie gra.

To teraz niech spróbuje:

Reinstall, usunięcie wszystkiego co związane z Infestation i wyczyść CCleanerem kompa

Później zrób nowy folder w "Program Files" i zmieni uprawnienia zabezpieczeń do m. in.Wszyscy, po czym zainstaluje grę w tym folderze.

Jeśli włącza z hamachi to niech wyłączy hamachi.

Zrestartuje router i odlobkuje port 33000-34000

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...